Hívjon: +36/20 - 982 - 5661

Adatkezelés és jogi információk

Jogi Nyilatkozat

 

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a SLS.Trade Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  6000 Kecskemét, Babits M. u. 16.

A www.3wdesign.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a  SLS.Trade Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a szerző neve [3wdesign] és a forrás [www.3wdesign.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

Feliratkozási feltételek

A www.3wdesign.hu weboldalon kezdeményezett árajánlatkérés a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy az árajánlatkérés során történt feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím céges használatú.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalakat üzemeltető SLS.Trade Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-től, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a  SLS.Trade Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. -nek és alkalmankét üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a  SLS.Trade Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

Az árajánlatkérés során történő feliratkozás önkéntes.
A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

Kérjen most itt díjmentesen és könnyedén egyedi árajánlatot weboldal készítés szolgáltatásunkról!