Hívjon: +36/20 - 982 - 5661

Keresőoptimalizálás és weboldalkészítés egyben - a hatékonyabb honlapért.

Weboldal készítés – Keresőoptimalizálás

Szüksége van-e keresőoptimalizálásra weboldalának?

Ha az alábbiak közül egy vagy több kérdésre pozitív választ kap, ajánlott keresőoptimalizálással ellátni weboldalát a weboldalkészítés során:

- a kezdőlapon intro, kép vagy logó szerepel minden egyéb információ nélkül
- a lap megnyitásakor az olvasható, hogy az oldal betöltése folyamatban…
- nem található olyan link, amelynek kijelölhető a szövege
- a kurzort az oldalon látható szövegek fölé rakva nem jelölődik ki szöveg
- a kezdőlap egy felugró ablakban kezd el betöltődni
- a menü különféle legördülő, ugráló stb.
- a Google-ban  a vállalkozás nevére, tevékenységére, a cég valamely jellemzőjére rákeresve, nem jelenik meg az első oldalon a weboldal.

Az optimalizálás kulcsszavai:

A keresőoptimalizálás során szem előtt kell tartani hogy tulajdonképpen a Google és társai irányából jövő forgalmunkat  a jól megválasztott kulcsszavak hozzák létre. A tartalmakat úgy kell megírni, hogy a lehető legtöbb számunkra lényeges kulcsszót tartalmazza. Egy idő után ki lehet ismerni, hogy mely kulcsszavakra keresve találnak meg a keresők,  illetve a hivatkozó és a miénkhez hasonló oldalakon milyen kulcsszavak találhatóak – ezek ismeretében módosíthatók a kulcsszavak és elhelyezkedésük a lapokon.

Hatékony megoldás lehet a weboldal készítés során a tartalomkezelő rendszer:

A ma már  igen nagy számban előforduló tartalom-kezelő rendszer (CMS , Content Management System) bármelyikének  segítségével készítjük el oldalunkat, akkor a honlap üzemeltetésének technikai részletei helyett a konkrét tartalom elkészítésével és fejlesztésével foglalkozhatunk, illetve kihasználhatjuk a dinamikus tárhelyek előnyeit.

Tárhely weboldal készítéshez:

A kiválasztása a választott tartalomkezelő rendszer alapján történik.  A szolgáltatók közül az olyan szolgáltatások alapján választhatunk, mint pl: – rendelkezik-e látogatottsági statisztikával – lehet-e  aldomain-eket használni… javasoljuk kiváló partnerünk szolgáltatásait, ahol minden domain és  tárhely igény kielégítése mellett, igényes technikai felszereltség garantálja, hogy weboldala problémamentesen működjön a nap 24 órájában.

A tartalomkezelő rendszer segítségével írt oldal esetén,  a weboldal struktúrálása és az oldalak címének – Title – és leírásainak  – Meta tagjainak – megfelelő beállítása, illetve a kulcsszavak kiválasztása és elhelyezése a megfelelő helyekre a feladat – mindezt a kereső optimalizálás szabályainak  szem előtt tartásával.

Kérjen most itt díjmentesen és könnyedén egyedi árajánlatot weboldal készítés szolgáltatásunkról!