Hívjon: +36/20 - 982 - 5661

Egyszerű és összetett weboldal készítés esetén is állunk rendelkezésre kis cégek számára is.

Weboldal készítés

 A weboldal készítés első lépései:

 A weboldalunkon megtalálható írások segítségével képet kaphat azokról a webes technikákról, trendekről, amelyek egy sikeres weboldal elkészítéséhez elengedhetetlenek. Az alábbiakban leírok pár szempontot, amit érdemes figyelembe venni, hogy a weboldala internetes megjelenése sikeres legyen:

- Elsőként a domain név kiválasztását kell elvégezni! Fontos és elengedhetetlen lépés. A domain név az Ön oldalának internetes neve (a www. és a .hu közötti rész), ezen a néven találnak Önre a látogatók, leendő üzletfelek, ügyfelek. Domain névnek mindenképpen a cég tevékenységére utaló nevet, illetve egy cégre jellemző kifejezést ajánlanék. A domain név legyen beszédes és egyértelmű, mint pl. irodatakaritas.hu vagy piroshomokozovödör.hu stb. Találja meg a cégére legjellemzőbb kifejezést, lehetőség szerint azt, amelyre a legtöbben keresnek a szabadszavas keresőkben.

- Következő lépés a webtárhely kiválasztása. A webtárhely az Ön weboldalának a tárolásához kell és a domain névvel összekapcsolva fogja az oldal elérhetőségét biztosítani. Ma már bármilyen honlapról is legyen szó,  fontos a PHP futtatási lehetőség. A PHP dinamikus honlapok elkészítését és üzemeltetését teszi lehetővé. A másik nagyon fontos a tárhely megválasztásánal a MySQL adatbázis. Napjainkban  a weboldalak tartalma jellemzően  adatbázisban érhető el. Nagyobb portálok, céges weboldalak esetében fontos a subdomain (aldomain) létrehozhatóságának a lehetősége. Pl. cégünk több telephellyel rendelkezik és különböző munkákat végez az egyes telephelyeken – ekkor több részre oszthatjuk a weboldalunkat.

Az általunk kínált webtárhely a fenti szempontok mindegyikét kielégiti! A harmadik lépés a weboldal elkészítése.

E feltételek után már megjelenik a weboldal az interneten .
De itt jön a 4. és egyben legfontosabb pont az Online világban:  nem elég ha az Ön weboldala elérhető a világhálón…

Az elkészült honlapott meg is kell találni a weboldalak rengetegében.  Ekkor még olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban, hiszen milliónyi weboldal található az interneten. Ha azonban gondoskodunk arról, hogy a látogatói, akik az Ön cége szolgáltatásai után érdeklődnek megtalálják az Ön weboldalát akkor kitűnik a weboldal a rengetegből. Itt kell a keresőoptimalizálással foglalkoznunk. Az elkészült weboldalt optimalizáljuk, hogy pl. a szabadszavas keresők felől érkező látogatók megtalálják az Ön honlapját. A keresőoptimalizálás szolgáltatásomról a megfelelő menüpont alatt talál felvilágosítást.

Mennyibe is kerül a weboldal készítés Önnek?

Elhamarkodott lenne itt egy az egyben kijelenteni, hogy egy weboldal xy Ft-ba kerül. Gondoljon csak bele, ahány cég annyi féle szolgáltatás, annyi féle igény. Ezért azt javaslom keressen fel és a megbeszélés után tudok Önnek árajánlatot adni.  Miután felmértük (megbeszéltük) az Ön igényeit, elvárásait,  már tudni fogom mennyi időmbe és Önnek mennyi pénzébe fog kerülni a weboldala kivitelezése.

Kérjen egyedi árajánlatot itt díjmentesen!

Kérjen most itt díjmentesen és könnyedén egyedi árajánlatot weboldal készítés szolgáltatásunkról!